dimarts, 19 d’abril del 2011

Presentació de la candidatura de la coalició per les properes municipals

Les dones i homes que participen a la llista de la coalició ICV-EUiA de Salt
representen la diversitat del nostre poble 
Aquesta tarda s'han realitzat les fotografies de campanya de la llista de la coalició ICV-EUIA de Salt.

La llista està encapçalada per Francesc Martínez, sindicalista de la UGT, membre del comitè d’empresa de la Universitat de Girona, i membre de l’associació de veïns de la Massana. El segon és Pep Antequera, biòleg, doctorant en sostenibilitat, tecnologia i humanisme. Expert en temes d'agendes 21 i indicadors de sostenibilitat, treballa en la coordinació de l'Observatori de la Sostenibilitat de les Comarques gironines i té publicat un llibre a la web titolat "El potencial de sostenibilidad de los asentamientos humanos", de baixada gratuïta a http://www.eumed.net/libros/2005/ja-sost/index.htm

Son dos perfils representatius de les identitats complementàries que trobem a la llista: les dones i homes que participen a la llista de la coalició ICV-EUiA de Salt, representen la diversitat del nostre poble on els cognoms Martínez i Bonany s'ajunten amb els Chriyaa i els Touray, on la preocupació per un poble sostenible es complementa amb la defensa dels drets de les treballadores i els treballadors. En la nostra llista hi ha 26 ciutadanes i ciutadans vinculats amb la defensa del nostre poble, de la seva cohesió i que creuen en el seu futur.

Ara tenim tota una campanya per recordar els nostres valors i les nostres propostes, per poder fer un Salt a l'esquerra.


Les dones i homes que participen a la llista de la coalició ICV-EUiA de Salt
representen la diversitat del nostre poble 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris són moderats.