diumenge, 8 de maig del 2011

Encara no coneixes les cares d'ICV-EUiA de Salt?

Les cares d'ICV-EUiA que faran un salt a l'esquerra


1.Francesc Martínez,

(1959) Veí del barri de la Massana. Viu amb la seva companya i té una filla de 9 anys. Membre de l’associació de veïns de la Massana, de la qual ha estat president. Treballa com a tècnic informàtic a la Universitat de Girona.  Sindicalista de la UGT i membre del comitè d’empresa de la Universitat de Girona. 

2.Pep Antequera,

Biòleg, doctorant en sostenibilitat, tecnologia i humanisme. Expert en temes d'agendes 21 i indicadors de sostenibilitat, treballa en la coordinació de l'Observatori de la Sostenibilitat de les Comarques gironines i té publicat un llibre a la web titulat "El potencial de sostenibilidad de los asentamientos humanos"

3.Mª Teresa Cairó,

(1962)Veïna de Salt. Ha treballat durant anys com a intèrpret de llengua de signes i guia-intèrpret de sords-cegs. Treballa a l’ajuntament de Girona. Membre del Comitè d’empresa per CCOO. Membre de l’associació de veïns La Massana. 


4.Mª Cristina Andreu,

És diplomada en educació social per la UdG, directora d'ADIGSA a les comarques gironines en la darrera legislatura. Experiència en l'àmbit de la lluita contra l'exclusió social en diversos àmbits professionals i de voluntariat (Fundació SERGI, Coordinadora d'ONG de les comarques gironines i Alt Maresma).

5.Mohamed Chiriya,

(1970) des de l'any 1996, porta un programa radiofònic a Ràdio Salt. Des de l'any 2001 presideix l'Associació Magrebins Sense Fronteres. L'any 2001 ha estat al Sindicat UGT, fent assessorament i acollida als nouvinguts. (pla ocupacional). L'any 2008 ha estat fent de Mediador intercultural al Consell Comarcal del Gironès (Pla d'acollida del Gironès). Actualment i des de l'any 2002 exerceix d'Educador Social amb adolescents.

6.Creu Agustina,

(1953), Estudis de Diplomat en Treball Social inacabats. Educador de carrer (1984-1987). Militant del PSUC a la clandestinitat. Comerciant de bicicletes. President del Gremi de Comerciants de bicicletes de Catalunya des de 2009. Membre de l’intergrup de la Bicicleta del Parlament de Catalunya, i de la Junta de “Mou-te en Bici”. Participa al “Banc del temps” de Santa Eugènia. Present a l’Associació de Veïns del barri vell de Salt.

7.Roger Fitó

(1981) Veí del Barri dels Escriptors.  Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Actualment realitza l'últim any de formació sanitària especialitzada en Medicina Familiar i Comunitària. Ha participat de brigadista a Palestina i és voluntari de Pau Ara, organització que treballa la solidaritat amb Palestina. Activista d'organitzacions d'esquerra

8.Cristina Argente

(1950), Diplomada en Treball Social. Va treballar a diferents empreses privades des de 1966, a l'Ajuntament de Girona i Salt, on va formar part del Comitè d’Empresa. Treballadora social, jubilada. Va participar a les “Jornades catalanes de la dona” a Barcelona, i en grups de dones de Girona, Salt i del PSUC, del qual era militant des de la clandestinitat. Membre de CC.OO. des de la seva legalització. Sòcia de l’Associació de veïns del “Barri Vell” de Salt.

9.Eva Maria Cáceres,

(1974). L'educació primària la va fer al Silvestre Santaló i actualment és estudiant de dret a la UNED. Treballa a CCOO, i creu en el moviment de la classe obrera. Ha fet de voluntària al Centre Labouré, que atén infants del poble de forma gratuïta, donant afecte, suport escolar i organitzant casals a l'estiu.

  
10.Jordi Ferrer López,

(1963)Geòleg especialitat en enginyeria geològica i termogeologia. Professional lliure amb empresa pròpia. Col·legiat i participant en comissions del Col·legi de Geòlegs de Catalunya. Soci de l'U.E. Coma Cros. Soci i ex-president de l'Associació de Naturalistes de Girona.


11.Miguel Ángel Santos,

(1961) Veí del barri Centre, delegat de personal de l'empresa dels escombriaires de Cassa de la Selva. Afiliat de CCOO.

12.Xavier Vives,

(1971)Veí de la Massana i nascut a Barcelona. Treballa a Fomento de Contrucciones y Contratas FCC, a Salt. Actualment és Secretari General de la Federació de Activitats Diverses de CCOO a comarques de Girona.

13.Viviana Navarro,

(1979) Saltenca fins que va marxar a estudiar magisteri d' educació especial a la UdL (Universitat de Lleida). Actualment treballa de mestra interina pel departament d'ensenyament. Afiliada a la UGT. Col·labora amb Salt X Palestina.

14.Francesc Ortega

(1975), Veí de la plaça Catalunya de Salt. Llicenciat en Geografia, Postgrau en Gestió d'Institucions Locals i Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals. Responsable d'eleccions sindicals de la Federació d'Activitats Diverses de CCOO, membre de Salt X Palestina; des de fa anys, ha participat i col·laborat en l'organització de mobilitzacions de diverses arrels: reivindicacions laborals, en contra la guerra, pels drets de gais i lesbianes i un llarg etcètera.

15.Ester Bernatallada

(1972) Tècnica en Jardí d'Infància i diplomada en Educació Social. Treballa com a educadora en un centre d'acollida de menors de Girona.
Es considera orgullosa de ser saltenca, i com a tal, creu en l'acció local, i ha participat i participa d'activitats, associacions i entitats locals ( Salt-Quilalí, Pla Local de Formació, Ràdio Salt,...).

16.Alexandre Bonany,

(1972) Veí del Barri Centre, nascut a Bellcaire d'Empordà. Mestre d'anglès a l'Escola Pública, activista gai col·laborador del Front d'Alliberament Gai de Catalunya i de la comissió 28 de Juny. És també col·laborador de causes contra el racisme, les desigualtats socials i laborals.

17.Mònica Cáceres,

(1974); llicenciada en psicologia, té un màster de recursos humans. Actualment treballa  de monitora de lleure i d'activitats extraescolars, la millor manera de compaginar feina i maternitat. És activista d'esquerres per principis, sempre a favor de les lluites de la classe obrera i perquè creu que "un món més just és possible" 


18.Miriam Benítez,

(1977) Va estudiar a l'escola pública "La Farga" i l'Institut Salvador Espriu de Salt. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Dret per la Universitat de Girona. Actualment, és advocada a un despatx d'advocats de Girona compromès amb la defensa i assistència dels drets fonamentals dels col·lectius i de les persones.

19.Baba Touray Mansary,

(1975)Veí de Salt, membre del comitè d'empresa dels escombriaires de Torroella de Montgrí, afiliat a l'UGT.

20.Imma González

(1971), Llicenciada en Filosofia i Lletres, secció Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Logopèdia, Màster en Ergonomia i Psicosociologia, Seguretat en el Treball i Higiene Industrial. Membre del Consell de CCOO de Catalunya i membre de l’executiva de CCOO a Girona. Actualment treballa com assessora tècnica de salut laboral.

21.Sebastià Parra

(1946) Mestre de persones adultes jubilat recentment. Postgrau en Educació de persones adultes (UAB). Va ser fundador i director de l'Escola d'adults de Salt on va treballar més de 30 anys i professor dels Estudis d'Educació Social de la Universitat de Girona des de la seva creació. Fundador de l'Escola Samba Kubally de Santa Coloma de Farners i de l'Associació GRAMC. Premi 3 de març, atorgat per l'Ajuntament de Salt l'any 1990, el Premi Mestres 68, atorgat per l'Associació Mestres 68 l'any 2000.


Suplents

22.Neus Ferràs

(1981) Llicenciada en psicologia, actualment en el darrer any de formació sanitària especialitzada en psicologia clínica en el Hospital Santa Caterina de Salt. Ha participat de brigadista a Palestina i és voluntària  de Pau Ara i Sempre, organització que treballa la solidaritat amb Palestina.

23.José González

Camioner jubilat. Històric militant del PSUC i afiliat de CCOO des de l’època de la clandestinitat durant la dictadura Franquista.


24.J.Pau Galvez

(1964) Veí de Salt, responsable d'organització de la federació d'activitats diverses de CCOO de comarques gironines. President del Front d'Alliberament Gai de Catalunya. Membre de Salt X Palestina.

25.Mª del Carmen Santos,

Veïna del barri Centre, membre del PSUC des de la clandestinitat


26.Mª Luisa Ortega

(1983) Coordinadora del projecte “Infància Hospitalitzada” de la Creu Roja, organisme amb el que també treballa com a voluntària en el reforç educatiu per a mainada amb problemes d'integració. Participa a la companyia de teatre PAM Teatre.

27.Emilia Vigara,

(1958) De família minera, nascuda a Montalban (Teruel). Veïna del barri de La Massana: Membre del comitè d'empresa de les netejadores de l'hospital Santa Caterina, sindicalista de CCOO.

28.Joan Colomer,

(1954) Llicenciat amb filosofia i lletres secció ciències de l'educació. mestre de persones adultes. 28 anys treballant a l'escola d'adults de Salt (acollida lingüística amb persones estrangeres), professor associat a la UdG en el grau d'Educació Social, afiliat a la UGT, cofundador de l'associació GRAMC (Grups de Recerca i Actuació amb Minories Culturals i Treballadors estrangers.) Cooperant internacional a Senegal, Gàmbia i Nicaragua en la campanya d'alfabetització. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris són moderats.