dimarts, 10 de maig del 2011

DECÀL·LEG PER FER UN SALT A L'ESQUERRA

Quin Salt vols?

1. Un Salt amb 4.000 aturats o un Salt a l'esquerra contra la crisi i l'atur?
Un Salt que promogui el cooperativisme i atregui projectes industrials innovadors. Un Salt que doni suport a una economia sostenible i a les energies renovables. Un Salt que promocioni la ind£stria cultural.
En definitiva, un Salt que generi llocs de treball que reverteixin en la comunitat.

2. Un Salt assistencialista o un Salt a l'esquerra pel desenvolupament comunitari?
Un Salt amb espais de mediació de conflictes, espais d'intercanvi de serveis, de béns i de coneixement. Un Salt que reactivi la indústria, els serveis i el comerç locals.

3. Un Salt sense alternatives formatives per a tothom o un Salt a l'esquerra que lluiti per l'accés universal al coneixement?
Un Salt educador amb un pla local de formació continuada i d'accés al món laboral. Un Salt amb escoles-taller , tallers ocupacionals, cases d'oficis, universitat popular per a joves i adults... Un Salt  que potenciï els programes de suport a la transició al món laboral.

4. Un Salt en que part dels alumnes marxin a escoles d'altres pobles o un Salt a l'esquerra amb polítiques educatives i una escola pública de qualitat?
Proposarem la gratuïtat dels menjadors a les escoles públiques.
Un Salt promotor del Projecte Educatiu de Poble, amb la participació de tots els estaments implicats: professorat, AMPAs, la Universitat de Girona i experts. Un Salt potenciador del treball en xarxa i de la comunicació.

5. Un Salt on el jovent estigui al carrer sense feina ni alternatives o un Salt que disposi d'una oferta cultural i esportiva assequible?
Un Salt que potenciï les entitats juvenils, els centres cívics, els circuits creatius i el voluntariat.

6. Un Salt amb centenars de pisos desnonats o un Salt a l'esquerra en polítiques d'habitatge?
Un Salt amb una borsa de lloguer de pisos municipals i privats que, en aplicació de la llei, faci que els bancs i caixes alliberin habitatges a baix cost. Assessorarem, informarem, mediarem i orientarem les famílies víctimes de desnonaments hipotecaris. Un Salt que respecti el Pla Local d'Habitatge i elabori el mapa de pisos a rehabilitar donant feina a empreses locals i incorporant mesures d'ecoeficiència, 

7. Un Salt amb un urbanisme degradat o un Salt a l'esquerra amb un procés de renovació urbana?
Un Salt que trobi alternatives a l'alta densitat, al desordre i al deteriorament dels darrers 30 anys. Un Salt que creï espais verds, nous models d'habitatges i que reactivi la indústria, el comerç i la cultura. Un Salt amb espais públics al servei de l'educació i les relacions socials.

8. Un Salt amb un trànsit sorollós i contaminant o un Salt a l'esquerra en mobilitat?
Un Salt on les bicicletes circulin amb tranquilúlitat, amb carrers prioritaris per vianants, sense barreres arquitectòniques, amb un servei públic d'autobusos millor i on la mainada vagi a l'escola per itineraris escolars protegits.

9. Un Salt amb pocs espais aptes pel conreu o un Salt a l'esquerra amb un medi ambient protegit i que promogui les hortes locals?
Un Salt amb l?espai natural  del Ter  protegit (Deveses i hortes) i un ajuntament que afavoreixi l?educaci¢ ambiental i el coneixement de la natura. Un Salt que fomenti els horts ecol•gics.

10. Un Salt que es governi des del consistori sense comptar amb ningú o un Salt a l'esquerra i amb participació ciutadana?
Un Salt que escolti els veïns i veïnes, les entitats, la gent treballadora, els comerciants... Un Salt que promogui la iniciativa ciutadana i el debat. Un Salt amb projectes consensuats, pressupostos participatius i que vetlli pels interessos del poble. 

UN ALTRE SALT S POSSIBLE!!! VOTA'NS!!!

Ser d'Esquerres vol dir: Lluitar pels drets dels treballadors i treballadores. Lluitar contra la crisi econòmica, l'atur, l'exclusió social i les retallades en els serveis de salut, d'educació i de benestar social. Lluitar per la igualtat de drets, deures i oportunitats de tota la ciutadania, i fomentar polítiques per millorar la convivència i la qualitat de vida del nostre poble, Salt.

Ser Ecologista i Alternatiu vol dir: Lluitar per un poble net, saludable, amb qualitat urbana i amb un entorn natural protegit sense contaminació ambiental ni acústica. Treballar per un poble que defensi els drets civils i la no discriminació de les persones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris són moderats.