dilluns, 18 d’abril del 2011

Mou-te en bici per Salt

El passat dissabte 16 d'abril, la Plataforma Mou-te en Bici va convidar als caps de llista de les candidatures que es presenten a les municipals de Girona i Salt per fer una bicicletada per aquests dos municipis per tal que es veiès "in situ" els problemes de mobilitat amb què ens trobem els usuaris d'aquest mitjà de transport.

Els representants de la coalició ICV-EUiA tant de Girona com de Salt
hem participat de forma activa a la biciletada.

La sortida va ser a les 10 del matí al Carrer d'Alfons Moré cruilla amb Passeig d'Olot i Passeig dels Països Catalans, des de aquest punt es va anar primer a l'ajuntament de Salt i despres al de Girona


Els representants de la coalició ICV-EUiA tant de Girona com de Salt hem participat de forma activa, valorem molt positivament iniciatives com aquesta que qüestionen un model de mobilitat basat en el cotxe i no en una visió de pacificació de la circulació en els pobles i ciutat. Iniciatives com aquesta també visualitzen la realitat d'un àrea metropolitana a la que cal donar solucions compartides i no intentar-la amagar. Aquest camí les persones que formem la coalició d'ICV-EUiA tant de Girona com de Salt volem i podem fer-ho conjuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris són moderats.