divendres, 22 de març del 2013

Suport a la PAH de Girona

La Coalició Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa de Salt (ICV-EUiA) dona suport a la Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca de Girona (PAH-Girona) i a la seva decissió de començar a organitzar l’Obra Social de la PAH.

Vivim una situació d’emergència habitacional.

Quan s’estima que són més de 260.000 les famílies que han perdut el seu habitatge per no poder pagar la hipoteca, i 273.575 per impagament de lloguers, del 2008 al juny de 2012.

L’Estat, els bancs i les caixes sols posen a disposició i en condicions de dificil acces, 5.891 habitatges, a tot l’Estat espanyol, el que suposa menys d’un 3 % del parc total d’habitatges buits que els Bancs i Caixes retenen en el seu poder.

És de vergonya, amb aquest patiment i amb l’estafa criminal organitzada en benefici dels més rics, no podem més que mostrar els nostre suport incondicional a la actitud valenta i de sentit comú de la PAH de Girona.

Tots els habitatges en mans del banc dolent SAREB, i les que estan en mans d’entitats financeres finançades pel FROB, han de passar a disposiciò de les persones que ho necesiten.

Aquesta és una manera de fer-ho. L'ocupació.

El passat dilluns varem demanar al Ple de l’Ajuntament de Salt el suport per la creació per part de la Generalitat de Catalunya d’un FONS SOCIAL CATALÀ D’HABITATGES, gestionat per ajuntaments i entitats del sector de l’habitatge. És altre proposta i totes dues és poden complementar.

En tot cas, sembla demostrat que serà la lluita de les persones afectades i amb el suport del poble treballador qui decidira.

La lluita paga !!!
Visca la PAH !!!

Salt, 22 de març de 2013


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris són moderats.