diumenge, 15 de maig del 2011

Prou agressions feixistes, solidaritat amb IPS


Des de la coalició ICV-EUiA volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat envers la gent d'IPS, que van ser amenaçats per feixistes.
Les eleccions democràtiques són enteses com una confrontació d’idees i paraules. Els diferents partits democràtics utilitzem diversos mitjans per difondre les nostres propostes i idees a la ciutadania: Però, tret de l'agressió al 2003 al candidat Sebas Parra, mai abans a Salt havíem tingut problemes seriosos de violència en relació a la difusió d'idees durant les eleccions. Ha hagut de ser en aquestes eleccions municipals, coincidint amb l'aparició de grups d'ultradreta, que aparegui material electoral de l’esquerra destrossat, ja siguin pancartes d'IPS o de la nostra coalició ICV-EUiA-E. Fins i tot el candidat d'IPS ha estat amenaçat.
Ara ja no hi ha dubte del que representen aquestes candidatures d’ultradreta: odi. Prenguin el nom que prenguin les candidatures d'ultradreta tenen un fet comú, la intolerància a qualsevol idea diferent a les seves.
Com va dir Edmund Burke (polític britànic del segle XVIII) “l'única cosa que es necessita perquè triomfi el mal és que els homes bons no facin res”. 


Coalició ICV-EUiA de Salt

1 comentari:

Els comentaris són moderats.